viernes, 20 de marzo de 2009

MANIFESTACIÓ EL DIUMENGE 22 DE MARÇ

La Federació d'Ecologistes de Catalunya (EdC) amb nombrosos col·lectius de ciutadans/es, entitats ecologistes i plataformes de defensa del territori han organitzat una campanya per fer front als nombrosos conflictes ambientals, territorials i a la salut de les persones arreu del territori català. Denuncien al Govern de la Generalitat perquè no respecta els interessos generals de la població i provoca amb les seves polítiques insostenibles gran nombre de conflictes ambientals que malgrat els discursos oficials, afavoreixen els interessos de les grans corporacions privades, provocant la continuïtat del model en crisis, d’obsessió pel creixement, demostrat incompatible amb la preservació del medi ambient, l’equilibri territoriali el progrés social.
Què proposan? Organitzar una àmplia resposta popular contra la política ambiental del Govern de la Generalitat coorganitzada pels col·lectius i plataformes de defensa ambiental que estan fent front a les agressions al medi i les persones arreu del territori català.
Perquè? La política de submissió del govern davant dels interessos especulatiusi dels poders financers ocasiona un gran nombre de conflictes (transvasaments d’aigüesdavant la sequera; línies elèctriques de Molt Alta Tensió; crema de residus en cimenteres, nous abocadors, nous ecoparcs o plantes de trasvassament inoves instal·lacions d’incineració; encobriment del risc nuclears; urbanització especulativa; destrucció d’espais agroforestals; massificació eòlica; ...)
A on? A LES 11 h. A LA PLAÇA CATALUNYA DE BARCELONA.
Els de Sant Feliu hem quedat a les 10 h. a l'estació de tren per surtir junts en el tren de les 10:22
més informació : http://22marc2009.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario